Scoor Hier Jouw Dagaanbieding Met Korting

Gepubliceerd jun. 06, 22
5 min read

Zonder dat u last heeft van de drukte. Ideaal. Maar dat is nog niet alles wat ze aan Singles Day China doen. Er wordt ook op ingespeeld met een game. Deze game leidt shoppers die op zoek zijn naar korting naar verschillende winkels waar ze extreme kortingen kunnen scoren. Een beetje zoals de Pokémon rage in Nederland het afgelopen jaar.

Singles Day Nederland, Het is eigenlijk een Chinees kortingsfestijn met Singles Day, maar ook in Nederland wordt er volop aan meegedaan. Zo hebben vele koopjesjagers op deze dag geshopt op Ali, Express. Met Singles Day Nederland deden er in 2016 nog niet echt veel webshops mee aan het kortingsfestijn, maar de verwachting is wel dat dit de komende jaren aan zal trekken en steeds meer webshops er op zullen aanhaken met kortingen, kortingscodes en acties op deze dag.

Vorig jaar werd er vooral geshopt bij Chinese webshops, zoals Alibaba en Ali, Express, die alle bestellingen zonder problemen toesturen naar klanten in Nederland. In 2017 zullen ook Alibaba en Ali, Express en andere webshops uit China weer meedoen met bizarre kortingen, maar is het niet meer per se nodig dat u gaat shoppen in China.

Er wordt dan ook veel verwacht van shops zoals Media, Markt, Coolblue, Bol. com, HEMA, BCC, Otto, Wehkamp en vele anderen. Vermoedelijk zal het vooral online gaan plaatsvinden in 2021 net als in 2017, 2018, 2019 en 2020, maar is de kans groot dat de winkels bij u in het winkelcentrum het vervolgens ook gaan oppakken.

Profiteren van Singles Day Nederland? Wilt u zeker weten dat u gaat profiteren van de hoge kortingen? Dat is heel eenvoudig:Bezoek deze website op donderdag 11 november 2021 vanaf 00. 00 uur. U vindt hier dan een overzicht van inclusief eventueel beschikbare en benodigde exclusieve kortingscodes. Het loont ook de moeite om het weekend van 9 en 10 november al de acties in de gaten te houden.

Want dat betekent profiteren van lekker hoge kortingen! Zoals u waarschijnlijk ook wel weet hebben de meeste winkels en webshops elke week verschillende aanbiedingen, die ook aantrekkelijk geprijsd kunnen zijn. Maar de aanbiedingen zijn tijdens Singles Day nog een stuk hoger. En dat is nog veel interessanter. De kortingen kunnen hierbij in sommige gevallen zelfs oplopen tot 70 a 90% korting van de originele prijs.

U kunt werkelijk rekenen op korting op allerlei producten. Elektronica is populair, maar ook speelgoed, witgoed, reizen en woonartikelen zijn populair. En het is niet de oude collectie die nu met extra korting wordt weg gedaan door de winkels, maar het nieuwste van het nieuwste. Bijvoorbeeld de nieuwste Macbooks, i, Macs, i, Pads, i, Phones, LED TV’s, wasmachines en nog heel veel meer.

Wilt u dit jaar voordelig Sinterklaascadeaus in slaan of wellicht zelfs alvast voor de kerst? Dan is Singles Day 2021 dé dag om in de gaten te houden en de moeite waard om dan uw slag te slaan. En is het augustus of september, maar kunt u eigenlijk nog wel even wachten met het kopen van een nieuwe TV of nieuwe computer? Dan is dat absoluut een aanrader.

Zo heeft u op één pagina een overzicht van alle aanbiedingen en alle webshops die superaanbiedingen hebben. We laten hier alleen de beste kortingen en deals zien, zodat u daar zelf niet meer naar hoeft te zoeken. Dat scheelt u weer een hoop tijd, die u gewoon kunt gebruiken om te shoppen bij de juiste webshop (met de hoogste korting).

U kunt lekker, vanaf middernacht tot middernacht, online bestellen. U hoeft dus ook geen rekening te houden met openingstijden. Gewoon 24 uur lang extreme online kortingen in Nederland. Waar wacht u nog op? Profiteer van de korting bij de . Happy Singles Day, Happy Singles Day is een term die ze ook wel eens gebruiken voor deze dag.

Maar er wordt hetzelfde mee bedoeld mocht u zich dat afvragen. Wanneer is Singles Day? Dat is heel eenvoudig. Deze dag voor de singles, wordt altijd en overal, dus ook in Nederland altijd op dezelfde dag in het jaar gevierd. Dit is altijd op 11 november (11/11). De komende jaren valt deze dag op de volgende dag in de week:Singles Day 2016 was op vrijdag 11 november, Singles Day 2017 was op zaterdag 11 november, Singles Day 2018 was op zondag 11 november, Singles Day 2019 was op maandag 11 november, Singles Day 2020 was op woensdag 11 november is op donderdag 11 november, Singles Day 2022 is op vrijdag 11 november, Singles Day 2023 is op zaterdag 11 november, Singles Day 2024 is op maandag 11 november, Singles Day korting, Wat is er op deze singles dag allemaal te koop met korting in Nederland? Op de dag zelf kunt u hier een overzicht vinden van de topacties van deze dag.

De Singles Day kortingen zijn meestal pas op de dag zelf bekend (of kort daarvoor). U zult dus op zoek moeten naar de beste deal op de dag zelf. En dat kan best een klusje zijn, maar daarom helpen wij u. Wij zetten de beste Singles Day korting voor u op een rijtje.

Door er vroeg bij te zijn op deze dag weet u zeker dat u de korting kunt meepakken tijdens het shoppen naar het artikel wat u graag wilt hebben. In 2016 gaven webshops in Nederland nog niet zo’n hoge korting als de Chinese webshops (tot 95% korting). In Nederland werd er vooral iets leuks gedaan met de datum: 11 11 en werden bijvoorbeeld de 11e van de 11e bij elkaar opgeteld.

Dat was al niet verkeerd, want dit is een hogere korting dan bijvoorbeeld webshops die BTW-kortingsacties houden. Lang niet gek dus. Maar in 2021 zullen de kortingen hoger liggen dan in 2020, 2019, 2018, 2017 en 2016. Omdat er meer webshops mee gaan doen, zullen ze elkaar moeten overtreffen in korting om het meest op te vallen.

Het is geen zekerheid, maar we verwachten dat de deelnemende winkels uit 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 ook in 2021weer mee zullen doen. Zal het dit jaar bij ons ook de grootste nationale shoppingdag worden? Het zou ons niet verbazen. Wij wensen u alvast een happy singles day! Toekomst, We verwachten dat Singles Day in de komende jaren alleen maar groter en bekender zal gaan worden.

Meer van Bekende

Navigation

Home

Latest Posts

Decaf Koffiebonen

Published Jun 25, 22
6 min read

Scoor Hier Jouw Dagaanbieding Met Korting

Published Jun 06, 22
5 min read

Broodbakmachine Kopen Met Korting

Published Jun 03, 22
8 min read